Tirsdag 2. feb. kl 17.30 på Dalgård: Byåsen – Nardo 2-2
Fredag 12. feb kl 18.00 på Øverlands Minde: Tangmoen – Byåsen 1-2
Nardo - Tangmoen 12-0

Her går de to beste lagene (Byåsen og Nardo) til 1.div, mens det tredje laget spiller i 2. div.

NM J16, 1 kvalik runde:
Søndag 28. feb. kl. 18.00 Kil/Hemne – Byåsen 0-3

Håper dere som blir tatt ut til denne kampen, og evt er på hytta e.l, kan komme hjem fra vinterferien i så god tid at dere kan delta på kampen. Det var en utfordring å finne en helg som passet begge lag. Fordel med helgekamp da det er 10 mil å kjøre.

Vi har hatt 2 treningskamper allerede. Sist søndag spilte vi mot Malvik på bortebane. Vi vant kampen 3-2. Malvik satser stort på jente/kvinne fotball og har flere meget gode spillere. Men våre jenter vant fortjent, og vi scoret faktisk 4 av målene, de kun 1!

Sist tirsdag spilte vi mot Astor på Dalgård og vant 2-0. Og her var vi faktisk nærmere 5-0 en de 2-1! Hanne Berg og Marte Bergem stod hver sin omgang i mål. Men de var vel borti ballen en gang hver i løpet av ”sin” omgang.

Så starten av året ser bra ut. Men det må trenes og jobbes videre. ”Hver kamp lever sitt eget liv” heter det, og i kvalik kampene teller ikke disse seirene i treningskampene! Bare hardt arbeid på trening for å bli bedre, gir fremgang som kan gi nye seirer i kamper med full innsats.

Treningsleiren på Ørlandet kommer jeg tilbake til. Men vi tar hurtigbåten utover torsdag 4. mars kl 16.15. Og hjem søndag ettermiddag.

Ang Dana cup får jeg en del spørsmål ang skole eller privat overnatting. Etter flere purringer har jeg nå fått svar fra 23 av jentene. (Dere jenter er VELDIG dårlige til å svare på de mailer/SMS jeg sender) Fordelingen er slik: