søndag 30. mai 2010

Cupeventyret fortsetter - Vi er klare for 1. hovedrunde i NM!

Etter seier 1-0 mot Elnesvågen er vi blant landets 16 lag som skal spille i 1. ordinære runde i NM J16. Det ble en spennende kamp i regnvær. Trening på dødball betalte seg etter 14 minutter i 1. omgang, da Hanna i reneste Gamsten-stil slo et frispark fra 35 meter knallhardt mot keeper, og Marte (Valø) kriget ballen i mål.

Elnesvågen hadde nok ballen like mye som oss, men vi hadde de største sjansene. Både Marit og Helle var igjennom og hadde muligheten til å score, mens Elnesvågen ikke hadde de store sjansene. Vårt gode forsvar ryddet godt unna foran Hanne, og midtbanen jobbet godt mot gode mørejenter. Det var en kamp med spenning, og spesielt høy temperatur på sidelinjen. . . .

Etter hvert hørtes også publikum meget godt. Takk for hjelpen med å heie jentene frem til videre avansement.

En skal være forsiktig med å fremheve noen på et jevnt og meget godt lag. Men vil likevel gi kampens rose til Cecilia denne gang. Med sin hurtighet og kløkt stoppet hun flere gode muligheter for Elnesvågen.

Det blir spennende å se hvem vi møter i neste runde. Trekningen skjer i løpet av et par ukers tid. 1. ordinære runde skal spilles før 15. august. Så Dana Cup blir en fin treningsleir før neste runde :-)